Ujratanulok Hero Kép

Sportedző (vízilabda sportágban)

Sportok
Szolgáltatások
Aktív jelentkezés Aktív jelentkezés
A vízilabda sportedző szakember célirányosan tervezi, szervezi és irányítja a sportolók, csapatok rövid-, közép- és hosszú távú felkészítését és versenyeztetését. Megtanítja a sportág technikai, taktikai és játékrendszer-ismereteit, játék- és versenyszabályait. Értékeli a sportolók edzéseken és a versenyeken nyújtott teljesítményét, a korszerű pedagógiai és edzéselvek, edzésmódszerek figyelembevételével fejleszti teljesítőképességüket és teljesítő-készségüket.
Felméri sportolói állóképességét, technikai tudását, valamint edzéstervet készít, irányítja annak végrehajtását. Edzőmérkőzéseket és -versenyeket, illetve edzőtáborokat szervez. Megszervezi és koordinálja a rábízott sportolók felkészítésében együttműködő szakemberek tevékenységét (sportorvos, pszichológus stb.). Részt vesz a sport és egyéb szabadidős tevékenységet szervező egység/intézmény munkájában. Részt vesz a szabadidős sportolók foglalkozásai, versenyei szervezésében, irányításában. Tanácsaival segíti az egészséges életmódra törekvők táplálkozásának, sportolási programjának összeállítását.
Kezdés: 2024.07.06.
Tandíj: br. 215 000,- Ft (+vizsgadíj)
Képzési idő: 6 hónap
Bemeneti kompetenciák: EÜ alkalmasság; min. érettségi; min. 4 év versenyzői múlt igazolása szükséges (egybefüggő vagy több részletből összeálló, összes időként is figyelembe vehető), szükséges továbbá az országos sportági szakszövetség ajánlása
Érdeklődni/jelentkezni:
Innovatív Oktatási Központ
Tel.: 06 30 531 4282
info@ujratanulok.hu
E/2023/000072; B/2023/000751; VgF/178-2/2023